Spring til indhold

Yara

Yara Danmark A/S driver en række terminaler, lagre og produktionsanlæg blandt andet gødningsterminalerne i Randers og Vordingborg samt Flex Gødning på Masnedø. Hovedkontoret ligger i Fredericia, hvor alt salg, bogholderi og markedsføring er lokaliseret.

Læs mere på Yaras hjemmeside og læs mere om hvorfor Yara har etableret sig på Vordingborg Havn:

Udviklingsplaner og gunstig placering

Samarbejdet med Vordingborg Havn har lige fra starten være fuldt tilfredsstillende. I 2015 besluttede Yara Danmark A/S at etablere sig på Vordingborg Havn. At tage en så stor beslutning kræver at man i lokalområdet har en forståelse for Vordingborg Havns udviklingsplaner/visioner om at gøre Vordingborg Havn til en af Sjællands største erhvervshavne. 

Af særlige træk skal fremhæves, at Vordingborg Havn, havnebestyrelsen og Vordingborg Kommune alle har haft stor betydning for, at Yara netop valgte Vordingborg Havn som Yaras fremtidige placering for terminaldrift på Sjælland.

En af fordelene ved at være etableret på Vordingborg Havn er netop udviklingsplanerne for fremtiden. Det gør, at man som virksomhed på havnen har mulighed for at udvide og opbygge sig virksomhed i takt med, at havneområdet og infrastrukturen forsat bliver udviklet. 

Yara vil helt klart anbefale Vordingborg Havn og Vordingborg Kommune som samarbejdspartner for andre som ønsker at drive og udvikle sin virksomhed i det Sydsjællandske.

Jørgen Berg, Terminal Manager Yara, Crop Nutrition/Operation/BU