Spring til indhold

Baltic Shipping Company A/S

Baltic Shipping Company A/S, dækker med kontorer hele regionen for Sjælland & Lolland-Falster. På Vordingborg Havn har BSC A/S siden 2017 placeret sig med kontor og brovægt for at servicere alle havnens nuværende samt kommende kunder med klarering, stevedore totale transportløsninger inklusiv skibsfragt fra A-B. Baltic Shipping Company A/S har siden år 1950 beskæftiget sig med:

  • Befragtning
  • Shipmanagement
  • Klarering/agentur af skibe
  • Stevedoring og terminalydelser med lastning og losning af skibe

Baltic Shipping Company A/S råder over 37 coastere i størrelsen 1450-4400 dwt (dødvægtstonnage), som primært sejler i Nordeuropæisk fart. Læs mere om Baltic Shipping Company A/S og på LinkedIn.

Samarbejde skaber værdi for havnen og vores kunder

Vi åbnede vores kontor i Vordingborg i efteråret 2017, hvor vi har installeret brovægt som vejer op til 70 tons ved hovedporten til havnen, så vi er det første stop på vejen til Vordingborg Havn. 

Vores mål ved åbning af kontor i Vordingborg er at skabe værdi for vores kunder med løsninger som er fleksible, og hvor der tænkes ud af boksen, så vi sammen kan komme med gode muligheder for optimering. Fragt og håndtering er oftest en vigtig faktor for at enderne mødes, og derfor tilbyder vi totalløsninger inkl. håndtering og skibsfragt til én samlet pris. 

Vi er meget glade for samarbejdet med havnen og ser store muligheder i forbindelse med havneudvidelsen, som gør det muligt at få flere kunder til havnen. Vi vil gerne vil tilbyde en total løsning for kunderne i form af vejning af lastbiler, oplagring på havnen, lastning/losning af skibe samt agentur af skibene i som anløber Vordingborg havn.

Med den store havneudvidelse bliver havnen en stor styrke for den sydlige del af Sjælland med det store opland der kommer fra Lolland og Falster, når den nye Storstrømsbro står færdig. Vi vil gerne være med til at skabe vækst til havnen i form af nye kunder, og med havnen som en god samarbejdspartner, er vi sikre på, at dette vil bringe værdi for både kunder, havnen og BSC.

Thomas Olsen: Agency manager, Baltic Shipping Company A/S